Menu
Your Cart

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο eshop μας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συμφωνείτε στη χρήση cookies.

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη της παρούσας δικτυακής πύλης υπόκειται στα οριζόμενα στο εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως εκάστοτε ισχύει.

Η ραγδαία επέκταση των νέων τεχνολογιών, η ανάπτυξη της οικονομικής δραστηριότητας, η διασυνοριακή διαβίβαση προσωπικών δεδομένων και η τάση ενίσχυσης της δημόσιας ασφάλειας καθιστούν επιτακτική την ασφαλή επεξεργασία και προστασία των προσωπικών δεδομένων. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

Η εταιρία μας αναγνωρίζει ως ζήτημα ύψιστης σημασίας την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλείς και απόρρητες.

Για την έναρξη οποιασδήποτε συναλλαγής με το ηλεκτρονικό κατάστημα metrostore.gr, είναι απαραίτητη από πλευράς σας η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών δεδομένων, τα οποία χρησιμεύουν κυρίως για λόγους ασφαλείας.

Τα στοιχεία που απαιτείται να γνωστοποιηθούν είναι τα εξής:  

- Ονοματεπώνυμο
- Διεύθυνση
- Αριθμός τηλεφώνου
- Ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου

Τα δεδομένα που δίνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα multinet.gr σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται σε τρίτα πρόσωπα και δε χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πέραν της ολοκλήρωσης της αγοράς των προϊόντων που επιθυμείτε, εκτός κι αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή.

Μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτετε την ταυτότητά σας, εκτός αν το επιθυμείτε. Για την έναρξη, όμως, μεταξύ μας συναλλαγής, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Για να παραγγείλετε κάποιο προϊόν μας, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμο, το e-mail, τη διεύθυνση σας, τη διεύθυνση αποστολής, αριθμό τηλεφώνου κ.ά. Ακολουθούμε απαρέγκλιτα την ελληνική νομοθεσία περί Τήρησης Αρχείου Προσωπικών Δεδομένων.

Δεν αποκαλύπτουμε σε τρίτους και με κανένα τρόπο δεν δημοσιοποιούμε ούτε χρησιμοποιούμε ως αντικείμενο εκμετάλλευσης τα στοιχεία που μας δίνετε. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται μόνο στο μέτρο που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την εκπλήρωση των όρων και υποχρεώσεων των επιμέρους υπηρεσιών μας, την ενημερωτική σας υποστήριξη, την επιλογή του περιεχομένου που σας προσφέρεται, ώστε να είναι συναφές με τις γενικές σας προτιμήσεις, την ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεών σας σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται από και μέσω του multinet.gr, την ενημέρωσή σας σχετικά με νέες προσφορές προϊόντων και την εξυπηρέτηση της ομαλής λειτουργίας του site.

Κατ’ εξαίρεση μπορούμε να γνωστοποιούμε τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε στις εξής περιπτώσεις:

– Με τη ρητή σας συγκατάθεση για την με οποιονδήποτε τρόπο δημοσιοποίηση των προσωπικών σας στοιχείων. Φυσικά τη συγκατάθεση αυτή μπορείς να την ανακαλέσετε ελεύθερα οποτεδήποτε.

– Προς τρίτα φυσικά ή νομικά πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεται το multinet.gr και που είναι αναγκαία για την εκπλήρωση της παραγγελίας σας

– Εάν απαιτηθεί από το νόμο, με απόφαση δικαστηρίου ή ζητηθεί από οποιαδήποτε άλλη κρατική ή κανονιστική αρχή.

Μπορoύμε να αλλάξουμε ανά πάσα στιγμή τις παρούσες διατάξεις περί προστασίας δεδομένων, προκειμένου να τις προσαρμόζουμε στις μελλοντικές επεκτάσεις ή λοιπές τροποποιήσεις της ιστοσελίδας ή των μεμονωμένων υπηρεσιών. Δικαιούσαι όμως ανά πάσα στιγμή να ζητήσεις τη διαγραφή, διόρθωση ή συμπλήρωση των αποθηκευμένων δεδομένων που σε αφορούν.

Aυτό το κείμενο αποτελεί Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής και διαχείρισης των προσωπικών στοιχείων των επισκεπτών, χρηστών, και μελών από την ιστοσελίδα-ηλεκτρονικό κατάστημα multinet.gr.

Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, η εταιρεία Μultinet δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστείς από τη χρήση της ιστοσελίδας, στην οποία προβαίνετε με δική σας πρωτοβουλία και με τη γνώση των παρόντων όρων.